Hijswerk

Hijswerk

J. Scherpenzeel horizontaal & verticaal transport is gespecialiseerd in het hijsen met de autolaadkraan & compactkraan

Soorten hijswerk:

Staal constructie
Kozijnen
Glas
Dakkapellen
Dakopbouw
Dakplaten
Bouwmaterialen

J. Scherpenzeel horizontaal en verticaal transport beschikt over zware autolaadkranen en compactkranen en kan hiermee speciaal hijswerk verrichten

Scania 410 + HMF 8520 met fly-jib en lier

Scania 410 + HMF 8520 met fly-jib en lier Deze vrachtwagen is met een totale lengte van 9,30 meter zeer compact opgebouwd. Door de drie meesturende assen is deze auto zeer wendbaar. De laadbak heeft een lengte van 5,40 meter en kan door middel van een hydraulische uitschuiftafel tot een lengte van 7,00 meter uitgeschoven worden. De HMF 85 ton/meter kraan kan zonder fly-jib op een afstand van 4,50 meter 16 ton hijsen. Op een maximale afstand van 17 meter kan de kraan 3,80 ton hijsen.

Met de fly-jib kan de kraan een totale afstand van 33 meter bereiken. Op deze afstand kan de kraan nog 400 kg hijsen. Onze vrachtwagens zijn standaard uitgerust met alle benodigde hijsgereedschappen en een uitschuifbare evenaar. Kijk voor de mogelijkheden van deze kraan op onderstaande last tabel HMF 8520.

Scania 450 + HMF 5020 met lier

Deze vrachtwagen is met een totale lengte van 9,50 meter zeer compact opgebouwd. Door de drie meesturende assen is deze auto zeer wendbaar. De laadbak heeft een lengte van 6,30 meter. De HMF 50 ton/meter kraan kan op een afstand van 4.5 meter 9.5 ton hijsen. Op een maximalen afstand van 24 meter kan de kraan 1 ton hijsen.

Onze vrachtwagens zijn standaard uitgerust met alle benodigde hijsgereedschappen en een uitschuifbare evenaar. Kijk voor de mogelijkheden van deze kraan op onderstaand last tabel HMF 5020.

Hoeflon C6 compact kraan

Deze Hoeflon C6 is een alleskunner onder de compact kranen. Deze kraan heeft een hoge hijscapaciteit, op een afstand van 2 meter hijs de kraan 3 ton en op een maximale afstand van 14 meter 200 kg. Door de verdraaibare stempelpoten staat de kraan altijd in optimale stabiele positie.

Deze kraan kan meer tillen dan zijn eigen gewicht en is daarom uniek in zijn soort. De kraan is uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en het nauwkeurig op positie brengen van stalen balken.

Door de witte rupsen kan de kraan binnen gebruikt worden omdat deze geen sporen achter laten, ook is de druk verdeling hierdoor optimaal. De kraan kan op 220 volt werken maar ook op een diesel motor, hierdoor is de kraan overal inzetbaar. Kijk voor de mogelijkheden van deze kraan op de onderstaande hijstabel Hoeflon C6.

Onze projecten